A1 Alpha 21: Бюджетен смартфон с цели 3 години гаранция

За последните три години серията смартфони на А1 извървя пътя от любопитна новина към разпознаваем бранд. Следвайки стъпките на успешните си предшественици А1 Alpha 21 запазва своите отличителни черти, но надгражда вече постигнатото. Тазгодишният модел, както и предшествениците му, е разработен и тестван с участието на екипа на А1. Това е и причината да сме толкова уверени в качеството му, че дадем цели 3 години гаранция. А1 Alpha 21 е смартфон, който идва с достъпни цени, но в същото време притежава някои технически характеристики, като на премиум устройство.

Първото нещо, което прави впечатление при разопаковането на един смартфон е неговият дизайн. В случая на Алфа 21, той е по-скоро класически и изчистен. Лицето му е доминирано от големия 6,52-инчов HD+ IPS дисплей. Селфи камерата е вградена с дискретно капковидно изрязване в горната част на екрана. Tова, което остава скрито от зоркия поглед на клиентите е не по-малко интересно. Освен стилен, Аlpha 21 е и мощен смартфон. Това важи с пълна сила за батерията, за процесора и за възможностите му за мултитаскинг. Сърцето на модела е 8-ядрен процес MediaTek, който се грижи за това устройство да работи гладко и приятно.

За Аlpha 21 можем да говорим още много. С него вече се заформя истинска серия от устройства, всяко от които се подобрява, следвайки тенденциите в сектора. Научете повече за смартфона от видеото и разгледайте подробните му характеристики на A1.bg.

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*