А1, e-просвета и Слави от The Clashers в ново партньорство

До началото на новата учебна година остават по-малко от 2 седмици. Хиляди деца и родители са в трескава подготовка за един от най-значимите дни за всички ученици. За началото на новата учебна година А1 и е-просвета стартират нова капанията с атрактивно предложение за абонамент към образователната платформа е-просвета, която вече е с обновена версия – 2.0. А1 България и е-просвета обединяват сили и с един най-популярните български влогъри Слави Панайотов, по-познат като Слави от The Clashers, като предлагат на потребителите уникалния комплект „Раница, пълна със знания“ със специално брандиране Team The Clashers, за да направят ученето с него по-лесно и по-забавно.

„Раница, пълна със знания“ – новият уникален комплект от А1 и е-просвета

Специално разработеният комплект включва удобна раница, бутилка с Bluetooth колонка и абонамент към обновената образователна платформа е-просвета, версия 2.0. Раницата е и първият аксесоар, който е най-необходим на учениците не само през учебната година, но и по време на ваканцията, защото в нея могат да носят най-необходимите си вещи – телефон, таблет, книги, ключове, слушалки и много други. А1 и е-просвета включват в комплекта практична бутилка с Bluetooth колонка 2 в 1. По този начин децата могат да я използват в ежедневието си да пият редовно вода, но и да се забавляват с приятели, като слушат музика или аудио учебници и книги чрез вградения в стилната бутилка Bluetooth говорител.

„Раница, пълна със знания“ включва още абонамент за 12 месеца достъп до обновената е-просвета, версия 2.0, като цената на пълния комплект е 99,99 лева. Комплектът е в лимитирана серия от 2 000 броя, като раницата и Bluetooth колонката са брандирани с Team The Clashers, а всеки закупил я може да очаква и допълнителна изненада от самия Слави. Който желае да поръча комплекта „Раница, пълна със знания“ може да го направи директно от сайта www.e-uchebnik.bg, като доставките на поръчалите онлайн ще започнат от 1 септември. Магазините, които ще предлагат количествата от лимитираните продукти до изчерпване на наличността, са Booktrading, Ozone, Сиела, Хермес, Store.bg. Laptop.bg, Гринуич и Техномаркет.

Новата версия на е-просвета – 2.0 – ъпгрейд за още повече знания и забавления

Неведнъж сме споменавали, че онлайн винаги е по-лесно. Особено ако става дума за самообучение, което дава лесен достъп до допълнителни образователни материали и тестване на знанията. Обновената образователна платформа е-просвета, версия 2.0, дава възможност за всичко това, но и много повече. Платформата е отворена за всички, независимо дали потребителите са клиенти на услуги от А1 или не. Е-просвета, версия 2.0, вече съдържа повече от 600 заглавия на учебници и познавателни книжки от детската градина до 12. клас.

Материалите са съобразени с учебните програми на МОН, което ги прави подходящи за всички ученици, независимо на кое издателство са учебниците, по които се обучават. Изключително удобен е и каталогът на платформата с видеоуроци, които са заснети с някой от най-добрите български учители. По този начин учениците ще могат да възприемат учебното съдържание, а по време на гледане могат да спрат на пауза, да върнат и да пуснат наново урока, за да усвоят знанията още по-лесно. Е-просвета, версия 2.0, включва над 36 000 интерактивни ресурса – от видеофилми и уроци, до тестове, упражнения, образователни игри

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*