Samsung Galaxy Z Flip3: Стилен аксесоар и практичен смартфон в едно

От любопитна новина, сгъваемите смартфони на Samsung, обединени в серията Z се превръщат в конкурентни на флагманите устройства. За да инвестираш в Samsung Galaxy Z Flip3 обаче, трябва да търсиш нещо повече от суха статистика за технически характеристики. Това е смартфон, който привлича погледите на всички, без значение дали са любители на високите технологии или не. Той говори много и за характера на своя притежател – иноватор, който не се страхува да изпъква.

Samsung Galaxy Z Flip3 се прегъва хоризонтално, което го прави особено подходящ за прибиране не само в джоб, но и в малка дамска чанта. Поради тази причина и особено в комбинация с меките цветове на модела като Лавандула, Ванилия, Зелено, Мистично черно.

Малките размери на Samsung Galaxy Z Flip3 обаче не компрометират технологиите на телефонa. В него се крият 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 888, както и цели 256 GB вградена памет. Основната камера се състои от два сензора по 12 мегапиксела, с които могат да се правят и селфита на разширения външен дисплей. В допълнение, телефонът разполага и с 10 мегапиксела предна камера. Основният екран също не е никак малък в разгънато състояние – 6,7-инча или около 17 сантиметра.

Какво може да предложи това иновативно устройство – вижте във видеото:

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*