Един ден в офиса с… Марина Николова и Милена Стефанова

Дойде време да ви представим как минава един работен ден за Марина Николова и Милена Стефанова, старши продуктови мениджъри от екип “ICT и фиксирани услуги за корпоративни клиенти”Ежедневието им в офиса е изпълнено с много срещи и ангажименти, защото позицията им е отговорна и изисква постоянно внимание към детайлите. С правилния план обаче, а и с подкрепата на колегите, дори най-трудните задачи се изпълняват с лекота.

Милена познава компанията отдавна – присъединява се към екипа още през далечната 1998 г. Минала е през различни позиции в А1, но от 9 години работи като старши продуктов мениджър с фокус върху фиксираните услуги. Марина пък стартира кариерния си път в А1 през 2006 г. в наш магазин. Няколко години по-късно стига до позицията продуктов мениджър, като днес отговаря за целия жизнен цикъл на услугите ни – от подготвянето на бизнес кейс до представянето на пазара.

Макар и двете да са част от един екип и да са на една позиция, денят им се различава според индивидуалните срещи, задачи и отговорности. Заедно обаче те са силно и вдъхновяващо дуо. Ето как протича ежедневието им и кои са най-важните моменти от него:

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*