Бизнес истории: Supermag

В рубриката Бизнес истории от нашите клиенти представяме иновативните решения, които екипът на А1 е разработил за своите корпоративни партньори. А1 отдавна е не само доставчик на телекомуникационни услуги, а технологична компания, предлагаща широк кръг от ICT услуги. В този епизод говорим с Венцислав Каменов, собственик на Supermag, за това как свързаността е ключова за успеха на един онлайн супермаркет в България.

Венцислав създава Supermag през 2010 година. Той споделя, че по онова време на пазара няма онлайн магазин, ориентиран към домакинствата. Според него личният контакт е ключов за успеха на компания, а без скорост бизнесът му би бил невъзможен.

Собственикът на Supermag споделя, че е клиент на А1 от вече над 20 години, както в офиса, така и вкъщи. Едно от най-големите предизвикателства в работата на компанията е да може да достави продуктите на своите клиенти в рамките на 90 минути, дори ако това се случва в час пик. За тази сложна задача му помагат услугите за управление на автопарк, както и телефонна централа от А1.

Повече вижте във видеото:

 

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*