Samsung Galaxy Buds2: По-малки, по-функционални и по-устойчиви

През последните няколко години безжичните слушалки се наложиха като абсолютно незаменим продукт на пазара и вече виждаме второ поколение на някои от най-продаваните модели. С новите поколения безжични слушалки получаваме много повече функции на много по-добра цена, което ги прави изключително лесно достъпни за потребителите.

Samsung Galaxy Buds2 са новото попълнение в палитрата продукти на Samsung. На пръв поглед забелязваме, че са значително по-малки и минималистични от другите модели на пазара, като всяка от тях тежи само 5 грама. Това ги прави по-удобни за слагане и използване.

Galaxy Buds2 имат завиден живот на батерията – до 5 часа с включен Active Noise Cancellation и до 8 часа без такъв. Кейсът на слушалките от своя страна има 15 часа батерия, което премахва проблемите с постоянната нужда от зареждане и късия живот на батерията, който виждаме при някои други модели на пазара.

Свързването на слушалките към смартфон е изключително бързо и лесно с приложението Galaxy Wearable, което е достъпно за Android и iOS устройства.

Слушалките осигуряват добра сила и чистота на звука спрямо ценовия им клас. Active Noise Cancellation функцията дава възможност на потребителя да избере дали и доколко да чува заобикалящата го среда, докато използва слушалките.

Още информация за Samsung Galaxy Buds2 можете да намерите в онлайн магазина на А1 и в нашето видеоревю:

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*