Един ден в офиса с Атанас Буюклиев

Атанас Буюклиев е мениджър екип „Строителство и поддръжка на сгради“ в А1. Заедно с неговия екип отговарят за изграждането, поддръжката и управлението на сградния фонд на А1 България, който включва административни и технически сгради, технически и корпоративни офиси, складове, паркинги и много други.

Атанас Буюклиев е бакалавър по „Международни икономически отношения“ от УНСС и магистър по “Организация и управление на корпоративната сигурност” от Военна академия „Г. С. Раковски“. Той започва своята кариера в А1 през 2009 година като специалист в сектор „Външни услуги“ и през годините преминава през различни позиции. До днес, когато ръководи екипа, чиято ежедневна работа е свързана с предоставяне на богато портфолио от услуги, свързани с работното ежедневие на всички служители в компанията. Неговият екип е част от дирекция „Корпоративна поддръжка и сигурност“.

Основен приоритет в работата им в последните години е реновацията на офисите на компанията, съобразено с одобрената корпоративна визия на А1. Проекти като този са комплексни, с много етапи и ангажират пряко стотици служители, подизпълнители и доставчици. Екипът на Атанас започва работа по подобни задачи много преди фактическото стартиране на дейностите на място. Във фоторепортажа ви споделяме основните моменти и традиционните задачи от деня му, но най-вече заедно ще ви пренесем на терен, където работата по един от проектите вече е стартирала, а от екипа са си поставили амбициозната цел да приключат с пълната реновация на 3 700 кв.м. само за три месецa.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*