Един ден в офиса със Стефан Пенчев

Стефан Пенчев и неговият екип имат изключително важна задача в А1. Те отговарят за ежедневния съпорт на всички 210 магазина на компанията в цялата страна. Отговорни са също за дилърските партньори, Видео магазина, както и всички проекти и процеси, които се отнасят до направление „Продажби на частни клиенти“.

Стефан е мениджър на екип „Проекти и обслужване на продажби“. Екипът постоянно търси възможности за оптимизация на работния процес при търговските екипи, за намаляване на административното време и опростяване на процесите в магазините ни, така че търговците да могат да се фокусират максимално върху директните продажби. В момента те работят усилено по нова платформа, която ще позволи на всички мениджъри на магазинна мрежа да извършват регулярните си задачи, да анализират представянето на екипите си и да проследяват детайлно развитието на магазините си. И всичко ще се случва в едно дигитално модерно пространство, без допълнителни приложения, ексели и папки.

Стефан завършва „Счетоводство и контрол“ в УНСС. В компанията постъпва преди 6 години, а пътят му в телекомуникационната индустрия продължава вече 17 години. За това време преминава през различни позиции – от сътрудник продажби до мениджър на екип. Когато не опростява процесите в нашите магазини, той обича да прекарва време с близките си хора и да открива нови интересни дестинации.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*