Как да получим подарък от 500 000 MB на максимална скорост и достъп до 5G ULTRA от А1?

Най-новото поколение 5G мобилна технология не само позволява много по-бързи скорости и ниско времезакъснение, но също така осигурява по-големият капацитет на мрежата за множество едновременно свързани устройства. Но как да се убедите лично в тези предимства? От началото на март А1 осигурява на своите потребители достъп до 5G ULTRA, както и 500 000 MB на максимална скорост за период от 5 месеца.

Притежателите на 5G смартфони ще усетят скорости в пъти по-бързи от тези при предишното поколение 4G мрежи. Именно по-доброто мобилно преживяване позволява на 5G потребителите да консумират много повече съдържание през своите устройства и да се наслаждават на по-бързи скорости и по-високо качество при видео и аудио съдържание. С 500 000 MB на максимална скорост 5G ULTRA на А1 ще осигури възможност за неограничени часове в дигиталното пространство, гледане на филми и клипове в HD качество, както и безпроблемно сваляне и качване на данни.

Как да активираме бонуса и кой може да го използва?

Всички клиенти могат да се възползват лесно и бързо от бонуса на А1, като го активират през приложението Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg до 31 март. . След влизане в профила си в Моят А1, те трябва да намерят опцията „Добави МВ“ и да изберат съответния бонус от 500 000 МВ. Допълнителните мегабайти на максимална скорост могат да се активират еднократно и ще бъдат на разположение за ползване в рамките на следващите пет месеца.

Предложението на телекома е на разположение за всички клиенти, които вече използват тарифен план и притежават устройства, съвместими с мрежата от пето поколение. Бонусът е персонален за всеки и не може да се предоставя на друг абонат на А1, както и да се прехвърля след изтичане на промоционалния период. Независимо от избрания план, потребителите ще могат да се възползват от неограничени скорости, като по този начин телекомът иска да демонстрира огромните предимства на 5G.

Какво да направим, ако ни хареса да използваме 5G ULTRA?

Потребителите, които се убедят в качествата на мрежата от ново поколение и искат да продължат да ползват нейните възможности, могат да преминат на по-висок тарифен план, без да дължат неустойки, независимо колко време остава от настоящия им план. Плановете на А1 могат да бъдат персонализирани по вкуса на всеки абонат с добавянето на допълнителни услуги като А1 Xplore TV, спортните канали Diema Xtra и МАX Sport, музикалната стрийминг платформа Deezer, HBO GO и други.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*