7 причини да обмислите SAP Business One за бизнеса си

Гледате с недоверие на технологичните решения, защото ги считате за запазена територия на големите корпорации? Не ограничавайте мечтите си! A1 предлага SAP Business One – цялостно ERP решение, създадено специално за малки и средни предприятия. То е с изключително високо ниво на надеждност и може да Ви помогне да се фокусирате върху развитието на основната си дейност.

Вижте седем причини да обмислите SAP Business One от А1 за бизнеса си:

Време ли е за дигитализация?

Като собственик на бизнес се стараете да взимате правилните решения в точния момент. Но освен опит и интуиция е важно да разполагате и с достъп до информация в реално време. Със SAP Business One от А1 ще разполагате с аналитични данни за бизнеса, достъпни отвсякъде и по всяко време за Вас и оторизираните ползватели в компанията Ви. Така ще взимате по-информирани решения за развитието на компанията, която ръководите.

Как да оптимизирате бизнес процесите?

Ваш приоритет е да автоматизирате бизнес процесите, така че да повишите производителността? ERP решение като SAP Business One от А1 би могло да подпомогне суправлението, автоматизирането и оптимизацията на ключови бизнес дейности и процеси в организацията. Сред тях са счетоводство и финанси, снабдяване, управление на склад, управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), продажби и обслужване, производство и планиране, управление на проекти и други.

Бизнесът се разраства. Ами сега?

Фразата „проблеми на растежа“ отдавна не се използва само по повод отглеждане на деца. Все по-чести са примерите в бизнес литературата за успешни малки компании, които трудно оцеляват и успяват да се задържат „над повърхността“, когато растежът им се ускори или мащабът им се разшири. За да разраствате дейността си плавно и успешно, на помощ идват нов тип бизнес модели, съответстващи на фазите от растежа. Това важи и за технологичните решения, които компанията Ви използва. Ако фирмата се разраства бързо и нуждите ѝ изпреварват възможностите на настоящата система, то определено би Ви било от полза да обмислите въвеждането на ERP решение като SAP Business One от А1. С него ще имате по-добър контрол върху настоящия бизнес и възможности за надграждане спрямо развитието на бизнеса.

SAP Business One от А1 се предлага под формата на модули от тип LEGO blocks. Така избирате лицензи и функционалности, които са необходими за дейността Ви сега, и надграждате спрямо темповете на развитие на бизнеса.

Навлизате на нови пазари?

Ако следващата стъпка в развитието на компанията Ви е да навлезете на нови пазари, ще се предпазите от много „неподозирани капани“, ако разполагате с бизнес софтуер, който дава възможности, а не допълнителни трудности. SAP Business One от А1 е локализиран, поддържа различни валути, отговаря на изискванията на българското законодателство и е преведен на български език. Така по-лесно и удобно виждате „като на длан“ бизнес данните, които са Ви нужни за взимане на решения.

А конкуренцията?

С добра ERP система можете да навлезете в глобалната икономика чрез въвеждане на стабилни бизнес процеси, които позволяват на бизнеса Ви да се адаптира към промените на пазара и да останe гъвкав спрямо тенденциите. SAP Business One от А1 предоставя лесен за използване софтуер за управление на бизнеса в реално време на достъпна цена.

Целият Ви бизнес оперира по-гладко, като всички сфери на дейност сътрудничат помежду си. Аналитичните данни и доклади Ви помагат да сте информирани и да взимате решения на базата на изводи от данни в реално време. Така чрез технологиите имате способността да променяте бизнес моделите на компанията си и да създавате нови продукти и услуги в дигиталната икономика и да поддържате конкурентно предимство.

Как да инвестирате умно?

А1 предлага софтуера като услуга (Software as a Service), с месечен абонамент, като Ви спестява първоначалната инвестиция за лицензи, сървърна инфраструктура и консултантски услуги за внедряване. Можете да разсрочвате всички компоненти от услугата и да сте гъвкави и сигурни, че системата е защитена и поддържана професионално в сертифициран център за данни на А1 на територията на София.

Нямате SAP специалисти?

Това също не е причина да се колебаете. Внедряването се извършва от висококвалифицирани SAP консултанти от А1 SAP Компетентен център, реализирал множество проекти за компанията и клиенти от различни индустрии като производство, ритейл, строителство, финансов сектор и други. Използва се SAP методология за управление на проекти. Консултантите подготвят описание на бизнес процесите на компанията Ви и структурират обхвата на системата, която най-добре отговаря на специфичните нужди на Вашия бизнес.

Можете да разчитате и на това експертите от А1 да обучат Вашите колеги и служители, които ще работят със софтуера SAP Business One. Освен консултантски услуги, А1 може да ви осигури и техническа и функционална поддръжка на услугата за срока на договора. Решението е комплексно и скалируемо, покрива всички нужди на бизнеса и може да бъде интегрирано с други външни системи и специализирани софтуери.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*