Един ден в магазина със Силвия Нинова

В днешното издание на рубриката ни „Един ден в офиса с…“ няма да сме в офиса, а в наш магазин. Силвия Нинова е един от най-амбициозните представители на направление „Продажби на частни клиенти“ в А1. В момента тя е супервайзор на един от най-посещаваните магазини на А1. През нейния екип ежедневно преминават десетки клиенти, които трябва да бъдат обслужени с нужните знания и компетенции.

Силвия стартира своята кариера в компанията като търговски консултант през 2019 година и идва точно навреме за най-динамичния период в продажбите – малко преди Коледа. Явно натоварените дни в началото, пълни със забързани да намерят перфектния подарък клиенти, не само не са я отказали, а са я мотивирали още повече. Само година след постъпването си в компанията Силвия става част от търговците, които показват най-добрите резултати, и не ѝ коства много време да достигне до настоящата си позиция – супервайзор в А1 магазин в София.

Силвия подхожда към всяка работна задача с добро настроение и позитивизъм, старае се да представя себе си и компанията на нужното ниво и вярва, че връзката между клиентите, търговците и мениджърите трябва да се основава върху взаимното доверие и лоялност. Как преминава един работен ден на Силвия, разгледайте в нашата галерия.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*