Какво е А1 клуб и защо е хубаво да си част от него?

Програмите за лоялност са един от най-добрите начини компаниите да благодарят за доверието на клиентите към тях. А1 не прави изключение в това отношение и цени високо своите абонати, непрестанно развивайки своята програма за лоялни клиенти – А1 клуб.

През месец май всички членове на програмата ще могат да се възползват от нови специални предложения на избрани устройства.

Какво е А1 клуб?

А1 клуб е програма за лоялни клиенти, която дава възможност на потребителите да се възползват от атрактивни отстъпки и преференциални цени през цялата година. За да могат да се възползват от тях, клиентите трябва да разполагат със своя А1 клуб номер и да го покажат в магазините на А1 или в мрежата на партньорите на телекома.

Клубният номер може да бъде проверен през раздела „А1 клуб“ на А1.bg, в USSD меню на *123#, както и чрез SMS.

Какви предимства предлага програмата за лоялност?

Всеки абонат на А1, който е част от програмата за лоялни клиенти, може да се възползва от специални цени при закупуване на устройства или продукти от портфолиото на А1. Програмата за лоялност на телекома има и осъществено партньорство с водещи компании от различни индустрии с цел клиентите на А1 да могат да се възползват от преференциални условия.

Какви са специалните предложения за членовете на А1 клуб през месец май?

А1 организира специална майска промоция за всички членове на А1 клуб. До края на месеца всеки абонат ще има възможност да закупи определени модели телевизори и смартфони на специални цени. За да предложи още повече удобство за всеки лоялен клиент, телекомът позволява закупуването на телевизор или смартфон без нужда от договор.

Част от специалните предложения на А1 включват устройства на водещи марки като Lenovo, Xiaomi, Samsung, Huawei и LG, които потребителите ще могат да закупят с намаление.

Само през месец май членовете на А1 клуб могат да спестят 140 лв. при закупуването на Lenovo IdeaPad на цена от 619,99 лв. в брой без договор (стандартно той струва 759,99 лв.). Лаптопът разполага с 14-инчов дисплей, процесор от десето поколение Intel Core, както и вместителен хард диск и адекватна за потребителските задачи оперативна памет.

Промоционалните оферти включват и два модела смартфони – Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G на цена от 659,99 лв. в брой (намалена от 779,99 лв.), както и Samsung Galaxy A22 5G, намален от 429,99 лв. на 369,99 лв. Двата модела идват и в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+.

Смарт часовникът Huawei Watch GT 3 пък може да бъде идеалното допълнение към всеки нов телефон и предоставя редица удобства на своите притежатели. Освен със своя 1.43-инчов AMOLED дисплей и 14 дни живот на батерията, смарт часовникът впечатлява с многобройните си функции, а само този месец може да бъде закупен за 349,99 лв. от членовете на А1 клуб.

В палитрата от технологични предложения, лоялните клиенти ще открият и три модела смарт телевизори. Членовете на А1 клуб могат да се сдобият с чисто нов Samsung UE-50AU7172 на цена от 849,99 лв. в брой при стандартната цена от 929,99 лв. Телевизорът е с 50-инчов LED TV екран с 4K ULTRA HD и предоставя безупречен звук и картина.

LG 32LM631C и LG 43UP751C са други два модела смарт телевизори, които могат да се закупят на специални цени за лоялните клиенти на А1. Моделът LG 32LM631C е намален на 439,99 лв. (при стандартна цена от 519,99 лв.) и разполага с 32-инчов LED TV екран, HDR и Virtual Surround Plus и Quad Core Processor 4K. LG 43UP751C е по-скъпият от двата модела и има с 43-инчов LED TV екран с 4K Ultra HD, както и Quad Core Processor 4K и ThinQ AI и ще се предлага на цена от 699,99 лв. в брой.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*