Един ден в офиса с Борислав Стойнев

Борислав Стойнев е старши мениджър на един от най-динамичните отдели в А1 – „Развитие на магазинна мрежа“, където работните дни рядко си приличат. Той и неговият екип са основната движеща сила при реновацията на нашите магазини и организират работата така, че тя да върви по предварително заложения план и всеки наш обект да придобива все по-модерен вид, който да подхожда и на нашите иновативни продукти и услуги.

За да се случва това, те работят и с колеги от ред други направления, така че заедно да гарантират правилното позициониране на бранда ни, точните локации на магазините ни и да балансират усилията си по отношение на неотложни задачи с кратък срок за реакция и дългосрочно заложени проекти по модернизация.

Процесът по организация, реновация, наемане и поддръжка на всичките ни 205 търговски обекта е основен приоритет на екипа на Борислав. Това не може да стане без строителните чертежи, стриктния график, пътуванията из страната и работата с различни държавни институции и доверени партньори и доставчици.

Работата на екипа допринася за запазването на ключовото място на нашите магазини като основни точки за контакт с клиентите и успешното предлагане и продаване на нашите продукти и услуги. За да обхванем динамиката на този отдел, проследихме как минава един ден на Борислав Стойнев. Разберете повече в галерията ни:

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*