Един (динамичен) ден на Валентин Владимиров и Георги Катанов

Въпреки топлото време и буреносните облаци в последните дни навън, работата в дирекция  „Инфраструктура на мрежата и фиксирани услуги“ не спира. В днешното издание на рубриката „Един ден на…“ ви срещаме с Валентин Владимиров и Георги Катанов от регион София-Изток в направление „Мрежа и услуги“, за да ни разведат из няколко адреса в столицата и да видим отблизо тяхната работа.

Георги – старши техник, е в компанията от две десетилетия и неговият професионален опит от над 20 години в телекомуникационната сфера му дават огромно предимство при обслужването на клиентите ни. Той познава различните технологии за телевизия и интернет много добре, защото е бил част от развитието им през годините до днес. И все пак – Георги вярва, че всеки ден е възможност да продължиш да научаваш нови неща, които да ти носят и по-голямо развие в компанията за напред.

Валентин има бакалавърска степен „Телекомуникации” и е магистър със специалност „Национална сигурност“. Той стартира кариерния си път в по-малък телекомуникационен доставчик, а впоследствие през 2017 г. става част от екипа на А1. Тук започва като младши техник, но мотивацията му за развитие, демонстрираните умения и любопитството му към това да научава все повече по време на ежедневната си работа дават резултат и днес той е старши техник. Добрите резултати и старанието да представя компанията на най-високо ниво пред нашите клиенти заслужено му отреждат място сред най-отличилите се колеги във вътрешната програма на А1 за направлението. Хобитата му са свързани с двете му деца и плуването.

Повече за това как преминава денят на Георги и Валентин разгледайте в галерията.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*