Step Up с А1: от направление “Клиентски опит и удовлетвореност” до “Корпоративни продажби”

Представяме ви историята на Габриела Велева, която добре знае какво иска и къде да вложи своята енергия. Тя ни споделя за новото си приключение при прехода от старши специалист “Кампании и задържане – частни клиенти” към координатор “Имплементации” в направление “Корпоративни продажби”.

Разкажи ни малко повече за себе си.

Завърших средното си образование в езикова паралелка с разширено изучаване на английски и немски език. Бакалавърската си степен завърших в Университета за национално и световно стопанство със специалност “Статистика и иконометрия“. След нея направих рязък завой и смених направлението, като записах магистратура „Дизайн на електронни издания и уебсайтове“ в Нов български университет.

След първи курс си търсех работа, която да успявам да съчетавам с ученето, и започнах като агент директни продажби в Blizoo преди придобиването му от А1. За краткото време там натрупах опит в работата с клиенти, научих много ценни уроци и придобих по-голяма увереност в комуникацията си с хората.

Впоследствие кандидатствах за консултант-продажби към BOB, откъдето започна и кариерата ми в А1. Продължих да развивам търговските и комуникационните си умения.

За определен период от време бях и във франчайз магазин, където в един момент осъзнах, че съм извлякла максимума от тази позиция и е време да продължа напред. Направих кратка пауза, за да завърша образованието си, и кандидатствах за позиция „Младши специалист“ в отдел „Задържане на частни клиенти“. За много кратко време достигнах позицията старши специалист. Най-ценният си опит в работата с клиенти, във взаимоотношенията си с колегите и преките си ръководители натрупах там, за което съм изключително благодарна. Научих се да бъда по-дисциплинирана, отговорна и организирана. Специално искам да благодаря на Деляна Георгиева, която беше мой ментор и винаги ми е помагала. Тя е уникален мениджър, приятел и служител.

Впоследствие забременях, сега имам две дечица на 4 и на 2 години и кариерата ми беше на пауза за не кратък период. По това време се научих на търпение, да бъда по-уравновесена и да влагам цялата си енергия на правилното място.

Към настоящия момент заемам позицията координатор “Имплементации“ в отдел “Корпоративни решения”, част от направление  “Корпоративни продажби”.

Защо реши да смениш позицията си?

Когато дойде моментът да се върна от майчинство, трябваше да намеря баланс между работата и личния си живот. Тогава Деляна ме насочи към позицията, която заемам сега. Вярвам, че освен всичко това съм и човек, който обича да се развива и да научава нови неща. Още по-сигурна съм, че еднообразието не е за мен.

Защо избра да продължиш кариерата си в А1?

През всички тези години А1 се е доказал като коректен работодател, който цени кадрите си. Освен всичко това, предоставя много възможности за развитие и сигурност на служителите си, което е изключително важно.

Какво те привлече в новата позиция?

Хареса ми идеята да се докосна до корпоративната среда. Разбира се и възможността да науча нови неща, които смятам, че биха ми били полезни в бъдеще, както и запознанствата с нови хора.

Част от задълженията ми са свързани с координиране процеса по активация и деактивация на услуги, въвеждане и управление на услуги на клиенти в информационните системи на компанията. Друг аспект от работата ми е отговарянето за своевременното активиране в билинг системата на дължимите месечни плащания от клиента, както и изготвяне на статистически справки и отчети. Естествено, подготвям и технологичната документация, необходима за изготвяне на рипорти, справки и проекти.

Габриела Велева Step Up с А1: от направление  “Клиентски опит и удовлетвореност” до “Корпоративни продажби” А1 Блог

След 4 месеца време на нея, очакванията оправдаха ли се?

Впуснах се в това начинание без конкретни очаквания. Новата позиция е нещо съвсем различно и непознато за мен. Всеки нов ден се случват нови неща и това ми харесва. Така че нямам търпение да видя какво още ме очаква.

Защо смяташ, че избраха теб измежду всички кандидати?

Смятам, че съм човек с висока мотивация, с много положителна нагласа и колегите са оценили това на интервюто. Доказала съм, че съм сериозна, отговорна и последователна в работата си и се старая да бъда максимално ефективна.

Как си представяш кариерата си в бъдеще?

На този етап е рано да мисля за следващата стъпка, защото смятам, че има още много какво да науча и да дам тук. Искам да извлека максимума от настоящата си позиция. Както вече казах, не искам да спирам да се развивам и да трупам нови знания, а що се отнася до останалото – времето ще покаже. Убедена съм, че най-интересното тепърва предстои!

Нещо, което колегите ти може би не знаят за теб?

Старая се да се развивам дори в свободното си време. Изцяло в любителски аспект се занимавам със социални мрежи, маркетинг и създаване на съдържание. Влече ме рисуването и правенето на различни декорации. Изключително много ценя времето със семейството си. Обичам да пътувам и да съм сред природата – така презареждам.

Нещо, което всички твои колеги знаят за теб?

Винаги съм готова да помогна с каквото мога. Подхождам към всичко с позитивизъм и усмивка. Мисля, че най-вече знаят, че обичам да правя сладкиши. 😊

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*